FAQ - vanliga frågor och svar

Här har vi samlat och besvarat några av de vanligaste frågorna som brukat ställas om WinSplits.

WinSplits Online och WinSplits Pro, vad är det för skillnad egentligen?

WinSplits Online är den webbaserade gratisversionen där sträcktiderna presenteras i tabellform. WinSplits Pro är ett program som du laddar ner och installerar på din dator, och som ger dig fantastiska möjligheter att analysera dina lopp i efterhand. Du behöver köpa en licens för att använda WinSplits Pro.

Jag vill köpa WinSplits Pro, men vågar inte betala med kort över nätet. Går det att betala på andra sätt?

WinSplits Pro använder sig av tjänsten PayPal, som med branschens högsta säkerhetskrav tillhandahåller betallösningar på internet. Betalningen sker via en säker anslutning, vilket innebär att ditt kortnummer inte kan avlyssnas av obehöriga. När betalningen är genomförd levereras licensnyckeln för WinSplits Pro inom några sekunder, och du kan direkt sätta igång att använda programmet.

Om du trots dessa fördelar inte vill eller kan betala med kort, kan du göra din beställning via e-post till info@winsplits.se och betala via bankgiro. I detta fall tillkommer en serviceavgift på 120 SEK, och licensnyckeln levereras inte förrän betalning mottagits enligt de instruktioner som skickas till dig. Läs mer om betalning via bankgiro.

Kan vem som helst ladda upp sträcktider till WinSplits databas?

Ja. Det finns inga restriktioner för uppladdningen, och tjänsten är helt gratis.

Får jag använda min WinSplits Pro-licens på flera datorer?

Grundregeln är att du får använda programmet på flera datorer endast om alla dessa tillhör ditt hushåll. Företag och organisationer, t ex orienteringsklubbar, har endast rätt att använda en licens på en dator åt gången. Brukandet av en licens regleras i licensvillkoren som du når via Arkiv > Licensinformation i huvudmenyn i WinSplits Pro.

Kan jag använda WinSplits Pro på en dator som inte är uppkopplad till internet?

Ja, förutsatt att de sträcktider du vill titta på har laddats ner till datorn vid ett tidigare tillfälle. Vill du ladda ner nya sträcktider från databasen behöver du vara uppkopplad.