WinSplits Pro, den nya köpversionen av WinSplits, släpptes i september 2007. Pro-versionen ersätter WinSplits 3.0 och gör det ännu enklare och roligare att analysera sträcktider med hjälp av din dator. Köp din licens idag!

WinSplits är ett programvarusystem för presentation av resultat och sträcktider från orienteringstävlingar. WinSplits finns i två versioner, WinSplits Online och WinSplits Pro.

WinSplits Online

WinSplits Online är den kostnadsfria versionen som körs i en vanlig webbläsare. Sträcktider och sträckplaceringar visas i tabellform för varje klass i tävlingen. Viss ytterligare information, som t ex bommad tid per kontroll, framgår också.

WinSplits Pro

WinSplits Pro är ett fristående program som laddas ner, installeras och körs på datorn. Programmet innehåller en mängd olika tabell-, diagram- och återuppspelningsvyer som presenterar sträcktidsdata ur olika aspekter.

Klubbresultat, klunglöpning, tjänad tid på hängning, prestationsindex och man mot man-matriser är bara ett axplock ur funktionaliteten som WinSplits Pro erbjuder. Allt är förpackat i ett snyggt och intuitivt gränssnitt som gör programmet enkelt att använda.

Priset för en programlicens är 495 kronor, medan uppgradering från tidigare version kostar 295 kronor. Vill du prova på programmet innan du köper en licens kan du ladda hem och installera den kostnadsfria demoversionen.