Hjälp för startsidan

På WinSplits Onlines startsida visas de tävlingar som finns i databasen. Här väljer du den tävling du vill se sträcktider från. Sidan består av två delar. Under sidhuvudet finns en lista på de tävlingar som matchar urvalsvillkoren, som i sin tur anges i den nedre rutan.

Tävlingslistan

Tävlingslistan innehåller datum, namn, arrangör, land och antal klasser på de tävlingar som matchar urvalsvillkoren. Listan kan sorteras efter en av dessa kolumner genom att klicka på motsvarande kolumnrubrik. Den rubrik som listan är sorterad efter visas med gul bakgrund i kolumnrubriken. För att titta på sträcktider från en tävling klickar du på tävlingens namn. Därefter visas en sida där du väljer vilken klass du vill titta på.

Söka efter tävlingar

När du besöker sidan första gången visas alla svenska tävlingar under den senaste månaden som klassificerats som internationella, nationella eller distriktstävlingar. Om du vill söka efter äldre tävlingar, eller tävlingar i andra länder, fyller du i önskade värden på urvalsvillkoren enligt anvisningarna till höger i rutan.

<< Tillbaka